svjesno.com

Svjesno kroz život.

Naša misija je prenijeti važne spoznaje i učenja kako bismo svjesnije živjeli. Kroz razne metode dubokog rada na sebi podržavamo vas da unesete više svjesnosti, slobode i radosti u svoj svakodnevni život i odnose.

Iva Žic

Iva Žic

Iva Žic je obiteljski medijator, facilitator i magistra socijalnog rada – i danas radi na poslovima obiteljsko-pravne zaštite djece u Zavodu za socijalni rad, još od 2008. godine.

Završila je specijalistički poslijediplomski studij iz obiteljske medijacije te se nalazi u Registru obiteljskih medijatora. Također završava višegodišnji trening za facilitatora holotropskog disanja u organizaciji Grof Transpersonal Training. Tijekom studentskih dana volontirala je u Udruzi Hrabri telefon na SOS liniji za zlostavljanu i zanemarenu djecu kao i u Hrvatskoj udruzi prijatelja hospicija, i to iskustvo smatra izuzetno vrijednim.

Kontinuirano radi na vlastitom osobnom i profesionalnom razvoju te stjecanju novih znanja i vještina, a želja joj je uz dosadašnje završene edukacije se još educirati i iz područja psihoterapije.

Duboko vjeruje u potencijal svake osobe za povezivanjem sa unutarnjom mudrošću i iscjeljenjem, kao i u sposobnost transformacije na individualnoj i kolektivnoj razini.

Martina Detelić

Martina Detelić

Martina je diplomirani sociolog, coach, mentor, facilitator i edukator te ima višegodišnje iskustvo rada s ljudima u poslovnom svijetu – zaposlenicima na svim kompanijskim razinama, kroz individualne i timske coachinge, profiliranje zaposlenika (Hogan), grupne treninge i facilitacijske procese.

Prije toga radila je kao televizijska voditeljica, urednica i reporterka u poslovnim i informativnim redakcijama. Pri kraju je certifikacije za facilitiranje u procesima u proširenim stanjima svijesti pri organizaciji Grof Transpersonal Training. Ima iskustvo facilitiranja na radionicama i edukacijskim modulima u Španjolskoj, Austriji i Hrvatskoj u okviru organizacije Holotropic Association Europe. Uživa u svom poslu, redovito volontira za osobe i organizacije kojima treba takav oblik podrške. Veseli se uspjesima svojih klijenata i vrlo je predana vlastitom osobnom i profesionalnom razvoju.

Valentina Meić

Valentina Meić

Iako ju je psihologija odavno privlačila, Tina se tek nakon 20 godina uspješne karijere u korporativnom marketingu posvetila radu s ljudima.

Završila je coaching edukaciju i edukaciju za facilitiranje u procesima u proširenim stanjima svijesti – Grof Transpersonal Training.  Kao facilitatorica predano podržava ljude u njihovim procesima u proširenim stanjima svijesti u Hrvatskoj i inozemstvu u sklopu radionica/retreata i individualno.

Obzirom da se imala prilike uvjeriti koliko je proces poroda važan za emocionalno i mentalno stanje pojedinca,  završila je edukaciju za porodnu doulu. Buduće roditelje educira i ohrabruje za svjestan porod i postpartum.

Sa svjojim suprugom na putovanjima uči o šamanskim praksama drevnih naroda. Njena najveća učiteljica je četverogodišnja kćer.

Iskustva naših polaznika

Najtamnije je prije svitanja…ili kad nemaš tenisica za bježanje od sebe i znaš da ćeš samu sebe opet dočekat na uglu.
Disanje – tako moćno, tako jednostavno i pred nosom (kao i sve najbolje stvari) a ništa o tome ili malo toga znamo, uglavnom dišemo bez razmišljanja na autopilotu. Disala sam duboko i snažno dok bol iz ruke nije nestala. Oslobodila sam veliku količinu energetskog zastoja koji sam osjećala u grlu, trbuhu, srcu prije radionice. Imala sam osjećaj da fizički čujem kako pada nešto teško i nešto što nije moje iz tijela.
Osjećala sam svim postojanjem da disanjem probijam ljuske vlastitih ograničenja i iluzija a najviše zadovoljavanja tuđih očekivanja i vlastitih programa. Nesvijest u svijest pretvarati je kao biti alkemičar vlastite duše i života.
…Ovu transformativnu radionicu disanja vodile su po mom osjećaju tri nježne, savjesne, prisutne, intuitivne i profesionalne žene koje znaju svoj posao i moja su iskrena preporuka svima, osobito onima koji se boje radionica bez integracije i voditeljima koje ponekad napada bolest Egoitis. 🙂

 

Nina, Zagreb

Facilitaciju sam doživjela ne samo kao metodološki pristup praksi holotropskog disanja, već utkanu u filozofiju same prakse. Facilitacija pruža disačima iskustvo sigurnosti i podrške da kroz disanje dođemo do skrivenih dijelova naše svijesti, naše podsvijesti. Znajući da nas čuvaju iskusni facilitatori, možemo se bez straha prepustiti disanju i pustiti da nas dah vodi tamo gdje je potrebno. Bez otpora, uz osjećaj zaštićenosti i nježnosti prema sebi.

 

Senada, Zagreb

Bila sam na dvije sesije disanja. Prva je bila emocionalno jaka, imala sam i vizije, u svakom slučaju moćno iskustvo. Nakon druge radionice, koja je bila posve drugačija u smislu cjeline iskustva, počela sam jasno osjećati povezanost sa svojim tijelom u svakodnevnom životu. Shvatila sam kroz to iskustvo koliko sam bila nepovezana sa sobom, tijelom, emocijama, nekako tupa i „odrezana“, zbog niza trauma, više od 40 godina. Hvala svima na ovom iskustvu. Fascinantno i za svaku preporuku.

 

Ivančica, Zagreb

svjesno.com news

Prijavite se naš newsletter

Pridružite nam se na nekoj od sljedećih iskustvenih radionica. Prijavom na newsletter dobivat ćete redovno informacije o datumima održavanja, kao i ostalim događajima koje organiziramo.

Homepage

PRAVNE INFORMACIJE  /

Polica Privatnosti

Politika Kolačića

Impressum

Svjesno.com
Zagreb / Croatia

+ 385 91 530 3403
+ 385 91 517 9940
+ 385 91 574 3911

info@svjesno.com

2024 Svjesno.com / all rights reserved  /  site by Lessowsky