svjesno.com

Procesi osobne transformacije.

Nov pogled na sebe i život, promjene u važnim odnosima i skokovi u karijeri.

Holotropska stanja svijesti

Procesi osobne transformacije

Nov pogled na sebe i život, promjene u važnim odnosima i skokovi u karijeri – samo su neki od rezultata procesa osobne transformacije.

Kako znate da je vrijeme za njih? Osjećate se sve lošije u vlastitoj koži, raste vam razina frustracije i intenzivnih neugodnih emocija i želite promjenu barem na jednom od važnih životnih područja.

Neuroznanost, razne grane psihologije, molekularne biologije i ostale znanstvene discipline pružaju mnoge uvide u načine na koje se ljudi mijenjaju. Te promjene mogu biti izazvane vanjskim faktorima, a mogu biti i rezultat naše svjesne odluke da se mijenjamo. Bez obzira na to kako su promjene inicirane, dobro je kroz njih proći sa znanjima i tehnikama koje vam život čine puno jednostavnijim. U takvim situacijama važno je imati podršku, facilitatora koji ima vlastito iskustvo u transformacijskim procesima i dobro ih razumije.

Promjene koje se čine najtežima i nepremostivima ustvari sadrže najveći potencijal za osobni razvoj. Hrabro suočavanje s nesigurnošću i strahovima uvijek je bogato nagrađeno. Važno je razumjeti da postoji naš duboki unutarnji potencijal koji je spreman za promjene na dubljoj razini, čak i onda kad im na površini pružamo otpor. To se događa jer naše dugogodišnje navike, naučene misli i stara uvjerenja pričaju svoju priču, utemeljenu na strahu od bilo kakvih promjena. Zato je ponekad teško samostalno kročiti u osobnu transformaciju – zbunjenost oko vlastitog identiteta i potreba, starih i novih, često nas drže ukopane na mjestu.

Odluke su još teže kad situacije direktno uključuju i druge ljude, kao što je slučaj u obiteljskoj medijaciji, tijekom razvoda i dilema oko razvoda te sličnim zahtjevnim procesima.

Svatko od nas nalazi se u svojoj etapi putovanja u osobnom razvoju. Nekim su osobama glavne životne teme odnos s partnerom, djecom ili odnos prema vlastitim željama i osobnim ciljevima. Neke zanima kako osloboditi vlastitu kreativnost i doprinijeti društvu na svoj, originalan način. Neke muči odnos prema novcu i njihova financijska stabilnost. Nekima je centar frustracija trenutačni poslovni status i žele ga što prije promijeniti.

U potrazi za ravnotežom

upravljanje emocijama

kvalitetna komunikacija i povezivanje s drugima

odnos prema novcu

odnos prema tijelu i fizičkom izgledu

suočavanje s bolešću i smrti

oslobađanje od modernih ovisnosti

odnos prema poslu

oslobađanje kreativnosti

osnaživanje intuicije

razvoj empatije

život u krizi - kako da vas kriza ojača?

emocionalna inteligencija za parove

emocionalna inteligencija za adolescente

razvod na lijep način

svjesno roditeljstvo

Ako doista želite iskorak u svom osobnom razvoju, ali trenutačno nemate financijskih mogućnosti slobodno nam se javite.

svjesno.com news

Prijavite se naš newsletter

Pridružite nam se na nekoj od sljedećih iskustvenih radionica. Prijavom na newsletter dobivat ćete redovno informacije o datumima održavanja, kao i ostalim događajima koje organiziramo.

Homepage

PRAVNE INFORMACIJE  /

Polica Privatnosti

Politika Kolačića

Impressum

Svjesno.com
Zagreb / Croatia

+ 385 91 530 3403
+ 385 91 517 9940
+ 385 91 574 3911

info@svjesno.com

2024 Svjesno.com / all rights reserved  /  site by Lessowsky