svjesno.com

Iskustvene radionice holotropskog disanja.

Kroz vlastito iskustvo u proširenim stanjima svijesti u sigurnom okruženju punom podrške, krenite na put samo-otkrivanja…

Najava budućih radionica:

napomena: nedavno smo, zbog niza okolnosti, promijenili datume za travanj i svibanj, dolje su navedeni novi datumi:

24.- 25.05.2024.

14.- 15.06.2024.

Cijena 1.5 dnevne radionice: 220 eura (u cijenu je uključen ručak u subotu te kava, čajevi, voće i grickalice koji će biti dostupni tijekom cijele radionice)

Ukoliko biste željeli sudjelovati na nekoj radionici, ali imate financijskih izazova, slobodno nam se javite.

Ova metoda je za vas ako:

osjećate da ste „zapeli“ i spremni ste na novi korak
želite se povezati sa svojom intuicijom
 želite se povezati sa svojim tijelom
želite se povezati sa svojim emocijama
želite otpustiti teške emocije i sjećanja
želite bolje čuti i voditi sami sebe
želite novu životnu perspektivu
želite dublje odgovore na važna životna pitanja
znatiželjni ste i želite bolje upoznati sebe
želite graditi skladnije odnose
želite biti opušteniji i više uživati u životu
želite probuditi uspavanu kreativnost
ste pokušali s raznim oblicima rada na sebi i ništa ne daje željeni rezultat

Niste sigurni da li je ovo prava metoda za vas? Javite nam se i dogovorite razgovor – rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja. Ukoliko smatrate da bi informacija o radionicama nekome mogla biti korisna, molimo uputite ih na naše kontakte. Hvala!

Prošle radionice:

Zagreb, 26.-27.04.2024. Radionica holotropskog disanja

Zagreb, 15.-17.03.2024. Radionica holotropskog disanja

Zagreb, 16.-18.02.2024. Radionica holotropskog disanja

Zagreb, 19.-20.01.2024. Radionica holotropskog disanja

Zagreb, 08.-09.12.2023. Radionica holotropskog disanja

Zagreb, 17.-19.11.2023. Partnerski odnosi – pogledajte dublje u suštinu stvari

Zagreb, 22.-23.09.2023. Radionica holotropskog disanja

Zagreb, 21.-25.06.2023. “Integracija iskustava psihodelika”

Partnerski odnosi – pogledajte dublje u suštinu stvari

Kako izgleda radionica?

PRIPREMA, SESIJA I INTEGRACIJA tri su jednako važna dijela radionice holotropskog disanja i zato je važno sudjelovanje na svim dijelovima radionice.

Radionice u Zagrebu obično se održavaju kroz dva dana vikenda, petak i subotu. Ukoliko je grupa veća, nalazimo se i u nedjelju prijepodne. O tome polaznici na vrijeme dobivaju informacije.

Petak popodne i navečer predviđeni su za upoznavanje, pripremu (teorijski dio) i odgovore na pitanja polaznika vezano uz metodu, očekivanja itd.

Subotom tijekom cijelog dana odvijaju se dvije trosatne sesije holotropskog disanja – u jednoj dišete u drugoj “pazite” na svog partnera. Nakon sesija počinju prvi koraci integracije putem likovnog izražavanja. Subota navečer predviđena je za dijeljenje iskustava (koliko tko želi), integraciju i razgovor o uputama vezanim uz razumijevanje iskustva s disanjem i o mogućim metodama rada nakon radionice, ukoliko za to postoji potreba.

Organiziramo i povlačenja na lijepim mjestima okruženim prirodom gdje se odvija isti program s uključenim boravkom na mjestu održavanja.

Iskustva naših polaznika

Najtamnije je prije svitanja...ili kad nemaš tenisica za bježanje od sebe i znaš da ćeš samu sebe opet dočekat na uglu.
Disanje - tako moćno, tako jednostavno i pred nosom (kao i sve najbolje stvari) a ništa o tome ili malo toga znamo, uglavnom dišemo bez razmišljanja na autopilotu. Disala sam duboko i snažno dok bol iz ruke nije nestala. Oslobodila sam veliku količinu energetskog zastoja koji sam osjećala u grlu, trbuhu, srcu prije radionice. Imala sam osjećaj da fizički čujem kako pada nešto teško i nešto što nije moje iz tijela.
Osjećala sam svim postojanjem da disanjem probijam ljuske vlastitih ograničenja i iluzija a najviše zadovoljavanja tuđih očekivanja i vlastitih programa. Nesvijest u svijest pretvarati je kao biti alkemičar vlastite duše i života.
…Ovu transformativnu radionicu disanja vodile su po mom osjećaju tri nježne, savjesne, prisutne, intuitivne i profesionalne žene koje znaju svoj posao i moja su iskrena preporuka svima, osobito onima koji se boje radionica bez integracije i voditeljima koje ponekad napada bolest Egoitis. 🙂

 

Nina, Zagreb

Facilitaciju sam doživjela ne samo kao metodološki pristup praksi holotropskog disanja, već utkanu u filozofiju same prakse. Facilitacija pruža disačima iskustvo sigurnosti i podrške da kroz disanje dođemo do skrivenih dijelova naše svijesti, naše podsvijesti. Znajući da nas čuvaju iskusni facilitatori, možemo se bez straha prepustiti disanju i pustiti da nas dah vodi tamo gdje je potrebno. Bez otpora, uz osjećaj zaštićenosti i nježnosti prema sebi.

 

Senada, Zagreb

Bila sam na dvije sesije disanja. Prva je bila emocionalno jaka, imala sam i vizije, u svakom slučaju moćno iskustvo. Nakon druge radionice, koja je bila posve drugačija u smislu cjeline iskustva, počela sam jasno osjećati povezanost sa svojim tijelom u svakodnevnom životu. Shvatila sam kroz to iskustvo koliko sam bila nepovezana sa sobom, tijelom, emocijama, nekako tupa i „odrezana“, zbog niza trauma, više od 40 godina. Hvala svima na ovom iskustvu. Fascinantno i za svaku preporuku.

 

Ivančica, Zagreb

Postoje mnogi putevi kako doći do dubljih razina sebe. Holotropsko disanje je za mene bio onaj koji me odveo u najdublje kutke vlastite duše.
Martina, Tina i Iva na suptilan, a opet snažan način vode cijeli proces. Sigurnost, empatija i dubina iskustva su riječi koje najbolje opisuju moj osjećaj bivanja na radionici. Moja topla preporuka za svakog istraživača sebe i svijeta oko sebe.

 

Alan, Zagreb

Hvala na predanosti i podršci koja se zbilja mogla osjetiti i koja je uvelike pomogla meni osobno proći i svjesnije i kvalitetnije kroz ovo iskustvo. Meni je ovo iskustvo prije svega bilo intimno spiritualno putovanje. Još jednom hvala i nadam se da se ponovo vidimo.

 

Zoran

svjesno.com news

Prijavite se naš newsletter

Pridružite nam se na nekoj od sljedećih iskustvenih radionica. Prijavom na newsletter dobivat ćete redovno informacije o datumima održavanja, kao i ostalim događajima koje organiziramo.

Homepage

PRAVNE INFORMACIJE  /

Polica Privatnosti

Politika Kolačića

Impressum

Svjesno.com
Zagreb / Croatia

+ 385 91 530 3403
+ 385 91 517 9940
+ 385 91 574 3911

info@svjesno.com

2024 Svjesno.com / all rights reserved  /  site by Lessowsky