Svjesno

Psiho-spiritualna smrt i ponovno rođenje
Psiho-spiritualna smrt i ponovno rođenje (psycho-spiritual death & rebirth) je složen i dubok proces koji se dešava prilikom raspadanja osjećaja vlastitog identiteta, a uključuje transformaciju svijesti i psihe kroz suočavanje s najdubljim slojevima nesvjesnog.

Psiho-spiritualna smrt i ponovno rođenje (psycho-spiritual death & rebirth) je složen i dubok proces koji se dešava prilikom raspadanja osjećaja vlastitog identiteta, a uključuje transformaciju svijesti i psihe kroz suočavanje s najdubljim slojevima nesvjesnog. Uključuje samoispitivanje, iscjeljenje i integraciju prethodno nepoznatih dijelova sebe.

Taj proces može biti izazvan različitim sredstvima, kao što su psihodelične supstance, holotropsko disanje, meditacija, molitva, duhovne krize ili spontane vizije.

Psiho-spiritualna smrt i ponovno rođenje omogućuje osobi da doživi stanja svijesti koja nadilaze granice ega i uobičajene percepcije stvarnosti.

Kroz to iskustvo osoba može doživjeti iscjeljenje, uvid, kreativnost, ljubav, radost, mir i osjećaj jedinstva sa svime što postoji.

Često je popraćeno novim pogledom na sebe, svijet i općenito prirodu stvarnosti. Psihijatar Stanislav Grof vjeruje da je psiho-spiritualna smrt i ponovno rođenje ključ za rješavanje globalne krize i stvaranja boljeg svijeta.

Homepage

PRAVNE INFORMACIJE  /

Polica Privatnosti

Politika Kolačića

Impressum

Svjesno.com
Zagreb / Croatia

+ 385 91 530 3403
+ 385 91 517 9940
+ 385 91 574 3911

info@svjesno.com

2024 Svjesno.com / all rights reserved  /  site by Lessowsky